۰۲۱۷۴۶۳۴
بهترین غذاهای ترکی که باید در استانبول امتحان کنید

بهترین غذاهای ترکی که باید در استانبول امتحان کنید

امتیار دهید:

۴.۸ از ۱۵۰۰ امتیاز

استانبول یکی از جذاب ترین شهرهای دنیا برای توریستانی است که عاشق خوردن غذا و خوراکی های خوشمزه هستند. اگر شما هم جزء این دسته از توریستان هستید، این مطلب را بخوانید تا با بهترین خوراکی ها و غذاهای استانبول آشنا شوید تا یک وقت خدایی نکرده در تور استانبول شانس امتحان کردن این غذاها را در استانبول از دست ندهید و بعدا غصه امتحان نکردن غذاهای مشهور استانبول را نخورید!

 

دونر کباب

 

همه شما تا به حال دونر را در رستوران های کشور خودمان خورده اید و می دانید که ما به دونر، کباب ترکی نیز می گوییم. پس خیلی ساده مشخص است که اصل دونر را می توانید در کشور ترکیه میل کنید. جالب است که بدانید دونر در تور ارزان استانبول انواع و اقسام متعددی دارد. یک نوع آن دوروم است که به لقمه دونر درون نان لواش گفته می شود. یک نوع دیگر دونر، اسکندر کباب است که این مدل دونر روی نان با ماست، سس گوجه و کره سرو می شود. به هر حال بهتر است که شما هم فرصت خوردن دونرهای ترکیه را از دست ندهید. هرچند به عقیده بعضی از توریستان دونرهای ایران از دونرهای ترکیه خوشمزه تر است!

 

 

کوفته ایچلی 

 

کوفته یک غذای اصیل ترکی است که برای درست کردن آن از ترکیب سیب زمینی و بلغور برای خمیر دور کوفته استفاده می کنند و درون آن را با گوشت چرخ کرده، زیتون، جعفری و مخلفات دیگر پر می کنند و واقعا طعم بی نظیری دارد.

 

 

لاهماجون 

 

خیلی از افراد لاهماجون را به اشتباه پیتزای ترکیه ای می نامند، اما در واقع لاهماجون هیچ ربطی به پیتزا ندارد. لاهماجون را با یک خمیر نازک (نوعی نان تافتون) درست می کنند و روی آن را با گوشت چرخ کرده طعم دار شده پر می کنند و قبل از اینکه آن را رول کنند، کمی آب لیموی تازه روی آن می ریزند و در نهایت آن را با جعفری میل می کنند.

 

 

مزه 

 

مزه در کل به معنای پیش غذا است و به همین دلیل انواع و اقسام مختلفی دارد. اما خوشمزه ترین مزه های آفر تور استانبول فوا، کوپولگلو و موهامارا هستند که هر کدام از آن ها به عنوان پیش غذا میل می شوند و طعم و مزه فوق العاده ای دارند.

 

 

کباب

 

کباب در استانبول انواع و اقسام گوناگونی دارد. در استانبول می توانید بهترین کباب ها را از کباب کوبیده گرفته تا بیتی کباب (گوشت های بره پیچیده شده در نان لواش) و انواع دیگر کباب ها را میل کنید. پس اگر شما هم عاشق غذاهای کبابی هستید، دستتان در استانبول برای انتخاب غذا بسیار باز است و مطمئنا از اقامت در استانبول و چشیدن طعم بی نظیر کباب های مختلف در رستوران های آن لذت خواهید برد.

 

 

مانتی

 

مانتی نوعی خمیر است که درون آن با گوشت چرخ کرده پر می شود، بعد خمیر پیچیده می شود و آب پز می شود. مانتی ها در استانبول با ماست و سسی که با زیتون، فلفل پاپریکا، نعناع و سیر درست می شود، سرو می شود. این سس طعم و مزه بی نظیری به مانتی می دهد و حیف است که فرصت چشیدن طعم جذاب آن را در تور استانبول ارزان از دست بدهید.

 

 

بالیک اکمک

 

بالیک اکمک یکی از خاص ترین خوراکی های استانبول است که در واقع یک نوع ساندویچ است و با ماهی کبابی، زیتون و سالاد درست می شود. ترکیب این مواد با یکدیگر طعم بسیار منحصر به فردی را می سازد که محال است از آن خوشتان نیاید.

 

 

کارنیاریک 

 

کارنیاریک غذای محبوب بازاری های استانبول است و همان بادمجان شکم پر است. برای تهیه کارنیاریک بادمجان را با گوشت چرخ کرده طعم دار شده و جعفری پر می کنند و آن را در سس گوجه می خوابانند. این غذا با برنج طعم بی نظیری دارد و حتما باید آن را در تور استانبول لحظه آخری امتحان کنید. به شما قول می دهیم که انگشتانتان را هم با کارنیاریک بخورید و در پایان غذا از انتخاب خود برای خوردن این غذا در استانبول احساس رضایت کامل داشته باشید.

 

 

کوفته کادینبودو

 

یکی دیگر از انواع کوفته در استانبول، کوفته کادینبودو است که با گوشت قلقلی درست می شود. برای تهیه این کوفته گوشت قلقلی را در تخم مرغ و خمیر آرد می غلتانند و آن را خوب سرخ می کنند.

 

 

هونکار بگندی

 

هونکار بگندی نیز یکی از بهترین غذاهای استانبول است که برای تهیه آن گوشت بره قطعه قطعه شده پخته را روی یک خمیر که از پوره بادمجان، کره و نوعی پنیر ترکیه ای- یونانی درست می شود، می گذارند و این گونه آن را سرو می کنند.

 

 

کوزو تاندیر

 

کوزو تاندیر یک غذای باستانی است که برای تهیه آن گوشت بره را در کوره سفالی طبخ می کنند و آن را با برنج سرو می کنند. این غذا یکی از غذاهای خوشمزه ای است که مثال آن را فقط و فقط در آفر استانبول می توانید پیدا کنید. پس اگر شما هم عاشق گوشت و غذاهای گوشتی هستید، حتما این غذا را در رستوران های استانبول میل کنید.

 

 

 ایزگارا بالیک

 

سفر به استانبول بدون خوردن یک ماهی کبابی خوشمزه کامل نمی شود. پس اگر شما هم عاشق ماهی و غذاهای دریایی هستید، حتما ایزگارا بالیک که نوعی ماهی کبابی است را در استانبول امتحان کنید.

 

 

پیده

 

پیده یک غذای ترکی است که برای تهیه آن خمیر را به شکل و شمایل یک قایق در می آورند و بعد درون آن را با مواد مختلف از گوشت چرخ کرده گرفته تا اسفناج، تخم مرغ، سویس و یا گوشت گوساله پر می کنند. پیده نیز یکی از غذاهای لذیذ و اصلی ترکیه است که حتما باید در تور استانبول امتحانش کنید.

 

 

یاپارک سارما 

 

یاپارک سارما نوعی دلمه است که از برگ مو یا برگ کلم درست می شود و با گوشت چرخ کرده یا برنج پر می شود و با ذائقه ما ایرانیان خیلی جور در می آید. به هر حال اکثر ایرانی ها عاشق دلمه هستند و به همین دلیل بهتر است که فرصت چشیدن طعم دلمه های ترکیه یا همان یاپارک سارما را از دست ندهید.

 

 

سو بورگی

 

سو بورگی از چندین و چند لایه نازک خمیر درست می شود که قبل از هر چیزی آب پز می شوند و به همین دلیل مرطوب به نظر می رسند. اصلا به همین دلیل است که در نام این غذا از کلمه "سو" یا همان آب استفاده شده است. در نهایت این خمیرهای نازک و آب پز شده با اسفناج، گوشت چرخ کرده یا سیب زمینی طعم دار شده سرو می شوند و طعم و مزه جالبی دارند.

 

۰۴ تیر ۱۳۹۸

نظرات کاربران