منو

تور ژاپن ویژه نوروز 98

تور ژاپن ویژه نوروز 98

۷ شب و ۸ روز

۳٫۳۹۰یورو
۷ شب و ۸ روز
مقصد:توکیو + ناگویا + کیوتو + اوساکا
هواپیمایی قطر
۳٫۳۹۰یورو

مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن :

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1 ) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی

الف ) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب ) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

2 ) 6 قطعه عکس 5*4 رنگی , تمام رخ با زمینه سفید , کاملا از روبرو , بدون لبخند , بدون عینک , گردی صورت کاملا مشخص باشد , حداکثر برای 6 ماه اخیر ( عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد )

3 ) اصل و ترجمه شناسنامه

4 ) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی  ( زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد )

الف ) حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد .

ب ) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک , همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب و گواهی تمکن برای هر نفر200.000.000 ریال باشد .

5) اصل  و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه

الف ) پزشکان : پروانه مطب یاحکم کارگزینی و اخرین فیش حقوقی از محل کار , پروانه دائم پزشکی  , کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی ممهور به مهر تاییدیه وزارت بهداشت

ب ) وکلا : پروانه وکالت

ج ) مشاغل دولتی  : حکم کار گزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال , سمت , میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی

د ) باز نشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی

ه ) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت

و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب , آخرین آگهی تغییرات

ز ) معلمان , اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار

ح ) دانشجویان پسر : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

*جهت تایید مدرک تحصیلی برای گرفتن تاییدیه دادگستری لطفا موارد ذیل در نظر گرفته شود:

الف ) دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تایید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند .

ب ) دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تایید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم  مراجعه نمایند .

6 ) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آنها سفر میکنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تایید دادگستری دارد.

7 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر , نزد آژانس باقی میماند .

* چک رمز دار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 700.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد .

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی میباشد .

در خبرنامه عضو شوید در خبرنامه زیما سفر پارس عضو شده و جایزه‌های متنوع دریافت کنید
captcha
Real Time Web Analytics