منو

تاریخ رفت : ۱۶ آبان ۱۳۹۷
تاریخ برگشت : ۲۰ مهر ۱۳۹۷
مدت اقامت : ۴ شب و ۵ روز
سفر هوایی - Alitalia
تلفن : 02174634
تلفن همراه : 02122927800
تلگرام : @zimasafarpars
ایمیل : info[at]zima[dot]ir
پرواز به
مدت اقامت
توضيحات
رم
4 شب
تاریخ رفت:
16 آبان 97

تاریخ برگشت:
20 آبان 97

ساعت رفت:
03:15
ساعت برگشت:
18:00
نام هتل /
دو تخته
یک تخته
4-۱1 سال با تخت
۲-4 سال بدون تخت
توضیح
PROMOTION / B.B
۴٫۹۹۰٫۰۰۰ تومان + ۷۹۰ یورو
۴٫۹۹۰٫۰۰۰ تومان + ۱٫۳۹۰ یورو
۴٫۶۹۰٫۰۰۰ تومان + ۶۹۰ یورو
۴٫۶۹۰٫۰۰۰ تومان + ۳۹۰ یورو
***توجه*** ((نام هتل ها نزدیک به پرواز رفت مشخص می شود و به انتخاب خود کارگزار است))
خدمات تور

بلیط رفت و برگشت با پرواز آلیتالیا - ترانسفر فرودگاهی و زمینی - اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه - ویزای شنگن - بیمه مسافرتی تا سقف 50 هزار یورو و پوشش حوادث - تور لیدر فارسی زبان


گشت های شهری به همراه تور لیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور


اهدا نقشه شهر و یک کیف مدارک به عنوان یاد بود


* تمام روزها و ساعت های خالی با برنامه تور لیدر به صورت اختیاری کامل می باشد.

مدارک لازم

1) مدارک بانکی و مالی


* برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:


برای حساب های کوتاه مدت:


گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین + ریز پرینت سه ماه آخر.


برای حساب های بلند مدت:


کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه + ریز پرینت سود حساب شش ماه آخر


حداقل مانده حساب:


حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 50 میلیون تومان باشد ، بدیهیست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد


نکته:


می بایست میزان درآمد شخصی در حساب های بانکی مشخص باشد * افزایش ناگهانی حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه ها نمی باشد *


2) سند ملکی: ( اصل سند مالکیت بنام مسافر )


سایر مدارک: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه امضای صاحب گذرنامه + اصل گذرنامه های گذشته


چهار قطعه عکس 3/5 * 4/5 ( جدید - رنگی - تمام رخ - با زمینه روشن که 80 درصد عکس در برگیرنده صورت فرد متقاض باشد ) و اصل شناسنامه و سند ازدواج


نکته: رضایتنامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی می باشد ( ترجمه به زبان انگلیسی با تایید وزارت دادگستری و امور خارجه )


3) مدارک شغلی:


گواهی اشتغال به کار - جواز کسب - روزنامه رسمی شرکت


نکته: برای کسانی که منبع درآمدشان از طریق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد


مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز میگردد حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت باید سه ماه قبل از سفر باشد


نکته: ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامیست (درصورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام ، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد.


* حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد


سفارت ایتالیا: ترجمه رسمی به زبان انگلیسی با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر ( هزینه ترجمه به عهده مسافر می باشد )


سفارت ایتالیا: فیش حقوقی سه ماه آخر مورد نیاز است ( مشاغل دولتی و خصوصی )


 


 

توضيحات

نکته مهم:

با توجه به نوسانات نرخ ارز , امکان تغییر نرخ ریالی تور بر مبنای زمان ثبت نام مسافرین محترم وجود خواهد داشت

 

 مسئولیت کنترل گذرنامه ، از جهت هر گونه ممنوعیت خروج از کشور ، به عهده مسافر می باشد.

 مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده جهت انگشت نگاری در سفارت مربوطه حضور داشته باشند.

 اصل مدارک مسافرین تا زمان برگشت از سفر نزد آژانس زیما سفر پارس باقی می ماند.

 ارائه ضمانت بازگشت از سفر به مبلغ 500.000.000 ریال برای هر نفر به صورت ضمانتنامه بانکی یا چک رمزدار ضروری است که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتنامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایید.

* نرخ پکیج شامل پرواز و خدمات تور می باشد.

* INF: ده درصد نرخ بزرگسال

ارسال نظر

به منظور درج نظر خود لازم است تا اطلاعات زیر را وارد نمایید، نظرات شما راهگشا خواهند بود

captcha
تورهای مرتبط

تور ایتالیا , سوئیس 97

تور ایتالیا , سوئیس 97
۶ شب و ۷ روز
مقصد:رم + فلورانس + ونیز + زوریخ
Alitalia
۵٫۲۹۰٫۰۰۰تومان + ۱٫۱۹۰یورو
در خبرنامه عضو شوید در خبرنامه زیما سفر پارس عضو شده و جایزه‌های متنوع دریافت کنید
captcha
Real Time Web Analytics